Hoe houdt u als adviseur uw klanten tevreden?

Volg ons op Linkedin

Advies nieuws

Hoe houdt u als verzekerings- of pensioenadviseur uw klanten tevreden? Steeds meer financieel adviseurs onderkennen doorlopend zicht op klanttevredenheid als sleutel tot zakelijk succes. Lees hier het laatste nieuws over advies.tevreden.nl.

25 september 2015 Artikel: Een tevreden klant genereert vanzelf winst

De verzekeringssector zal zich steeds minder laten sturen door financiële winst en meer door de mening van de klant. Een tevreden klant leidt vanzelf tot financiële groei. Vroeger was de sector verwend, een klant ging immers niet zomaar weg. Tegenwoordig zijn mensen direct op de hoogte wanneer je veel klanten hebt met een slechte ervaring en daar kom je niet meer mee weg.

Lees het volledige artikel

19 mei 2015 Persbericht: Tevreden.nl en Advieskeuze.nl bundelen hun krachten

Tevreden.nl en Advieskeuze.nl gaan de financieel adviessector de oplossing bieden om op uniforme wijze de tevredenheid van hun klanten uit te vragen en zichtbaar te maken. Professioneel onderzoek in combinatie met leren en verbeteren. Advieskantoren die kiezen voor volledige transparantie kunnen binnenkort de klantervaringen zichtbaar maken op Advieskeuze.nl.

Lees het persbericht

12 mei 2015 artikel VVP: Tevreden Klant wijst de weg

Klanttevredenheidsonderzoek is absoluut effectief. Niet alleen omdat het helpt de klant tevreden te houden,maar ook omdat het de organisatie en medewerkers sturing geeft. Aldus Roland Goldman, algemeen directeur van Mandema & Partners. Al jaren laat mandema & Partners de klanttevredenheid onderzoeken. Sinds een klein half jaar werkt het in Den Haag gevestigde grote kantoor samen met advies.tevreden.nl. Onder meer omdat dit bedrijf beide onderzoeken verricht en vanwege de benchmarks die het biedt. Tevreden.nl bestaat al langer, maar richt zich sinds de toetreding van voormalig assurantiemakelaar Wim Span als partner ook op de financiële sector.

Lees het volledige artikel

10 februari 2015: White paper over tevredenheidsonderzoek in de verzekeringsbranche

Advieskantoren en verzekeraars staan voor de uitdaging om hun imago en hun dienstverlening flink te verbeteren. Structureel klanttevredenheidsonderzoek via een objectief en onafhankelijk brancheplatform vormt hierbij de sleutel. Eind vorig jaar heb ik samen met Tevreden.nl het initiatief genomen voor het platform: advies.tevreden.nl.

Ik ben ervan overtuigd dat dit initiatief bedrijven in de verzekeringsbranche gaat helpen om hun uitdagingen aan te gaan. Daarom schreef ik hierover samen met Govert Jansen, oprichter en directeur van Tevreden.nl, een White paper.

Download hier onze white paper

10 November 2014 artikel VVP: STUREN OP KLANTTEVREDENHEID VRAAGT OM DENKOMSLAG BIJ ADVISEUR

Tevreden.nl onderzoekt al veel langer de klanttevredenheid in andere branches. Met advies.tevreden.nl meldt het in Rotterdam gevestigde bedrijf zich nu ook in de financiële sector. Dit in samenwerking met Wim Span, die de marktkennis inbrengt. Advies.tevreden.nl biedt professioneel, doorlopend klanttevredenheidsonderzoek,op basis waarvan de adviseur de relatie met zijn klanten kan optimaliseren.

Lees het volledige artikel

3 november 2014: introductie advies.tevreden.nl

Tevreden.nl lanceert een branche-breed platform voor verzekerings-, hypotheek- en pensioenadviseurs, waarmee deze adviseurs inzicht krijgen in de kwaliteit van hun adviespraktijk en het bovendien zichtbaar maken voor hun cliënten. In het platform combineert Tevreden.nl professioneel klantonderzoek met reviews & ratings. Uniform onderzoek, met daardoor benchmark mogelijkheden, als basis voor kwaliteitsverbetering en transparantie.

Lees persbericht