Hoe houdt u als adviseur uw klanten tevreden?

Volg ons op Linkedin

Over Tevreden.nl & Partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche. Zij maken advies.tevreden.nl mede mogelijk en ondersteunen ons met raad en daad.

Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland.

Enthousiaste klanten en trotse medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van organisaties.

Tevreden geeft met gericht onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening.

Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun maatschappelijke reputatie te verbeteren.

Voor meer informatie bezoek:

TEVReDEN.NL

Advieskeuze.nl

Tevreden.nl en Advieskeuze.nl bieden de financieel adviessector de oplossing bieden om op uniforme wijze de tevredenheid van hun klanten uit te vragen en zichtbaar te maken. Professioneel onderzoek in combinatie met leren en verbeteren. Advieskantoren die kiezen voor volledige transparantie kunnen de klantervaringen zichtbaar maken op Advieskeuze.nl.

Advieskeuze.nl heeft binnen 2 jaar een aanzienlijk vertrouwen en naamsbekendheid opgebouwd binnen de financiële branche. Al 4.000 advieskantoren maken gebruik van een gratis extranet account om zich te profileren op de website. 1.000 advieskantoren zijn ambassadeur geworden van Advieskeuze.nl en maken gebruik van een betaald dienstenpakket.

Per maand worden 2000 reviews ontvangen (85% particulier, 15% zakelijk) en weten gemiddeld 40.000 bezoekers de weg naar Advieskeuze.nl te vinden om zich te oriënteren of om concreet een afspraak met een financieel adviseur te maken. In 2014 hebben naar schatting 15.000 consumenten contact opgenomen met een advieskantoor na een bezoek op Advieskeuze.nl.

Voor meer informatie bezoek:

Advieskeuze.nl

Opiness

Opiness.nl is een nieuw onafhankelijk online platform, o.a. gerealiseerd door de makers van Zoover en Preferenso, waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel, waar consumenten een betere keuze kunnen maken en bedrijven zich kunnen profileren.

Opiness heeft een samenwerking met advies.tevreden.nl. De resultaten en reviews verzameld op advies.tevreden.nl kunnen om deze te publiceren gratis worden doorgeplaatst op Opiness.

Opiness

Feedback Company

The Feedback Company biedt zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om klantenfeedback te verzamelen en op sterk onderscheidende wijze te publiceren. Advies.tevreden.nl plaatst de reviews en ratings door naar The Feedback Company voor betere vindbaarheid in Google.

The Feedbackcompany

Google

Door een unieke samenwerking tussen The Feedback Company en Google worden de reviews en ratings, direct bij Google aangeleverd en deze worden in Google Adwords weergegeven. Bij voldoende reacties per jaar, zullen tevens sterren worden getoond bij de zoekresultaten.

Google

Onze Partners