Zuiderhuis

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Zuiderhuis. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

3110 Reviews

Zuiderhuis heeft 3110 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.3 uit 10

Laatste Reviews

8.3
9

29/02/2024 07:10

Prettige en persoonlijke benadering. Alle vragen die je hebt worden besproken. Een duidelijke uitleg. En ook fijne dienstverlening rondom het aanleveren van documenten of informatie over wat er aangeleverd moet worden.

  • Evaluatie Hypotheekadvies
9

02/01/2024 10:15

Duidelijk in zijn uitleg, Denk mee, Ervaren, Wat kan er wel

  • Evaluatie Hypotheekadvies
4

28/11/2023 18:27

Ik kijk terug op een vrij spannende tijd waarbij zuiderhuis er niet voor heeft gezorgd voor een vermindering van deze spanning. Eigenlijk vanaf het eerste gesprek nadat we de koopovereenkomst hebben ondertekend begon het al: - ons werd aangeraden om te wachten tot de adviseur die ons hielp terug was van vakantie. Nadat hij terug was was het eerste wat hij zei dat de periode voor het regelen van de financiën aan de korte kant was. - vervolgens werd tijdens hetzelfde gesprek gezegd dat de prijs van het advies omhoog was gegaan. Dit in combinatie met het vertellen dat we korte tijd hebben heeft mij een druk laten voelen om toch maar akkoord te gaan. - De geldverstrekker eiste dat het hypotheekbedrag verhoogd werd, ookal zijn wij geadviseerd dat het hyoptheekbedrag meer dan voldoende is. Wij zijn er van bewust dat een advies nooit garantie biedt, maar het geld wat we bij moesten leggen om de hypotheek rond te krijgen was wel aan de hoge kant.

  • Evaluatie Hypotheekadvies
Bekijk alle reviews